27.05.2015

Письмо Киевской федерации о работе Президиума ВФУ

Вітрильна Федерація України
Президенту ВФУ Гуреєву В.М.
Територіальним федераціям ВФУ
Київської Федерації вітрильного спорту

Останнім часом (2014-2015 р.) Вітрильною Федерацією України приймаються рішення які негативно відображаються на існуванні та розвитку вітрильного спорту в нашій державі.
Прийняті рішення, як правило, не обговорюються з територіальними федераціями ВФУ, громадою яхтсменів України (членами ВФУ). Як приклад, зміна системи відбору до юнацької і юніорської збірних команд, безальтернативне впровадження в Україні міжнародної системи вимірювання крейсерсько-перегонових яхт, та інше.
Принцип формування складу Президії ВФУ не сприяє укріпленню авторитету та довіри до виконавчого органу ВФУ, на який покладено виконання статутних завдань. Все це не сприяє гармонійному розвитку вітрильництва в нашій державі.
Тому, Київська федерація вітрильного спорту звертається до Президента ВФУ, з проханням, скликати в червні 2015 року позачергове засідання Ради ВФУ. Для обговорення змін до Статуту ВФУ та дискусійних рішень Президії ВФУ, що були прийняті.
Просимо територіальні федерації ВФУ письмово звернутись до Президента ВФУ щодо скликання в червні 2015 року позачергової Ради ВФУ!

Письмо в формате .pdf